2-daagse STAGE ‘Van FLOU naar SCHERP’

2-daagse STAGE: ‘Van FLOU naar SCHERP’

Waar: vzw Vlaamse Aquarel-en Tekenschool, St. Maartensplein 5, 8000 Brugge

Alle inlichtingen: aquathien@hotmail.com       050/ 34 58 22     0475/91 92 48

Beschrijving: Het laten ‘verdwijnen’ van een onderwerp naar het niets. Of uit het niets te ‘voorschijn’ komen. De aquareltechniek leent zich hier uitermate goed voor! Denk maar aan een mistige ochtend of laaghangende wolken in een vallei, enz…. Het laat ook de toeschouwer toe in de wazige opzet bepaalde vormen naar zijn eigen verbeelding te ontdekken. Het zorgt ook voor een verruimend beeld: het landschap eindigt niet echt.  Het ligt voor de hand dat de juiste pigmenten en de juiste dosering ervan dienen gebruikt te worden. Zo ook een paar woordjes over ‘atmosferische kleurenperspektief’, de ‘nat in nat’ en de ‘droge’ techniek.

Wanneer: Do 19 en Vr 20/12/2019, telkens van 9.30 tot 17.00 u. (- middagpauze van +/- 1 u.)                                                    

Basistarief:  € 115  voor de 2 dagen (eenvoudige middagsnack en koffiepauzes begrepen).

Uitvoerders:  Fernand Thienpondt (lesgever/demonstratie/begeleiding)

Toegang:  Voor iedereen toegankelijk, doch met een goede kennis van basis aquarel. Max. 14 deelnemers, aarzel niet om tijdig in te schrijven!

Inschrijven door storting van …x 115 € op rek. van de Vlaamse Aquarel-en Tekenschool vzw, met vermelding cursus (IBAN: BE25 0014 8882 2482  BIC: GEBABEBB)

MISTIGE-OCHTEND-OP-DE-SCHELDE

Alle stages in het nederlands, frans en/of engels                                                                                Tous les stages en néerlandais, français et/ou anglais                                                                               All the workshops in Dutch, French and/or English

VALLEI